Zamieszczone przez TwoB
Motul za taką cenę >?
Zwiń
X
-
znałem jednego typa ( żaden powód do dumy ) który odkręcał butelkę z olejem nie zrywając tej "zawleczki" czy jak nazwać ten pierścień co oddziela się od nakrętki i lał jakiegoś lotosa czy inny tani olej, a potem sprzedawał to na Słomczynie jako oryginał.
Osobiście mijam wszelkiego typu okazje na allegro szerokim łukiem
Komentarz
-
-
Osobiście mijam wszelkiego typu okazje na allegro szerokim łukiem
IMO dla kilku dyszek nie warto ryzykować.Jest: VW Passat B6 04.2010 2.0 TDI CR CBBB (170KM/350Nm) http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=88468;
a do zadań miejskich: VW Lupo 1.4 AUD MY2004 (60KM/116Nm seria)
Była: O1 L&K kombi 1.9 TDI AHF 2001/2002 (160KM/356Nm by ECU Project)
O2 kombi 4x4 1.9 TDI BXE 2006 (147KM/345Nm by ECU Project)
Komentarz
-
-
Jazda 15000km w ciągłej niepewności co wlaliśmy nie jest warta paru dych - proste :szeroki_usmiech
Jak to będzie olej innej firmy to pół biedy. Gorzej jak trafi się jakiś mineralny rozcieńczony z kujawskim - jak ktoś podmienia olej to prędzej czy później może dojść do takiego stopnia wtajemniczenia.
Komentarz
-
-
Obniżają cenę, bo zarabiają parę zł na przesyłce kurierskiej. Ta sama firma sprzedaje też nieco drożej:
Ja od paru lat kupuje u nich oleje do 2 samochodów (mobil, castrol) i jak dotąd jestem zadowolony. Odbiór osobisty. Hurtownia wygląda przyzwoicie. Zauważ, że paru sprzedawców ma ten olej po 100-105 zł.
Choć oczywiście głowy za nikogo nie dam
Mają swoją stronę internetową http://www.lucartoil.pl/
P.S Nie pracuję tam Po prostu zadałem sobie trud sprawdzenia u kogo kupuję
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mkzW takiej samej cenie kupiłem przed paroma dniami ten sam olej w Krakowie w hurtowni (zresztą też handlują na Alledrogo) Hurtownia bardzo porządna (przynajmniej takie sprawia wrażenie ;-) ), mają różne oleje i handlują też częściami do marek japońskich.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiroTDIDarek,to chyba chodzi o Auto-Japan :wink:
Ja kupuje u przedstawiciela Motula na Lasówce. Ostatnio widziałem też Motula w dobrych cenach w hurtowni na Lindego 17.
Hurtownia
Oni mają Motula 5W-40 po 100 PLN
A tu link do aukcji:
Motul
Komentarz
-
-
Dzięki za namiary. Dzwoniłem tam bo nie mieli wystawionego Motula Specyfic 505.01, ale okazało sie ze maja dwa konta na allegro i na drugim koncie "AutoJapan_2007" maja w/w olej ale w cenie 155pln.
PS. Miro nie wiedziałem ze tez tu masz login , a przy okazji na Lasówce ile kosztuje 505.01?
Komentarz
-
Komentarz